1 november | ROC Noorderpoort
Header

Keynote-speaker: Patrick Reinders

 ‘inspirerend-, innovatief-, duurzaam- en multidisciplinair verbinden en faciliteren’    

Hoe een Gronings bedrijf met trots, durf en enthousiasme een verbindende facilitaire factor

werd binnen diverse regionale en landelijke organisaties.

 

Patrick Reinders is eigenaar/directeur van de Effektief Groep BV, Tweetal belevingscatering, 365werk.nl, de Pijp Wine&Dine, bakkerij Blanche, cafe De Sigaar , Beaushelter en studio Boterdiep.

Gebied van expertise

De Effektief Groep concentreert zich op schoonmaak en aanverwante facilitaire diensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de inzet van hospitality-medewerkers. Door het zusterbedrijf  Tweetal Catering kan de Effektief Groep ook cateringactiviteiten voor bedrijven, instellingen, en evenementen verrichten. De Effektief Groep richt zich op diverse sectoren uit de zakelijke markt. Dit zijn bijvoorbeeld kantoren, onderwijsinstellingen en overheidsinstellingen. Partijen als Afas Live (voorheen de Heineken Music Hall), Ziggo Dome, Carré en World Forum kozen reeds voor de Effektief Groep.

Groningse nuchterheid

De Effektief Groep is een, van origine, Gronings bedrijf en draagt dat mee in haar DNA. Dat betekent dat het bedrijf zich kenmerkt door ‘nuchter zijn’ en een ‘no-nonsense mentaliteit’. Een platte organisatie waar korte lijnen, communicatie en verbinding (met elkaar, de klant en opdrachtgever) de pijlers zijn.