1 november | ROC Noorderpoort
Header

Route & OV

NAAR KINEPOLIS EUROBORG:
(In Kinepolis staan de ontvangst, de opening, de keynote sprekers, de workshops en afsluiting op het programma)

Vanuit Station Europapark:

Neem de uitgang aan de oostzijde en loop de Boumaboulevard op. Na 200 meter (over de brug) ligt aan de rechterkant het stadion, de Kinepolis Euroborg en Noorderpoort Euroborg. Loop over het plein naar de trappen. Bovenaan de trappen vind U de ingang van Kinepolis.

Vanuit Bushalte Groningen P3 aan de Herningweg:

Loop vanuit de halte in westelijke richting naar de verkeerslichten. Steek bij de verkeerslichten de Europaweg over. U komt nu op de Boumaboulevard. Na 250 meter (voorbij het Alfa College) ligt aan de linkerkant het stadion, de Kinepolis Euroborg en Noorderpoort Euroborg. Loop over het plein naar de trappen. Bovenaan de trappen vindt U de ingang van Kinepolis.

 

Met eigen vervoer:

Stel de navigatie in op de Bornholmstraat 31, 9723 AW Groningen. Hier bevindt zich Noorderpoort Automotive & Logistiek. Op de parkeerplaats van de school kunt U gratis parkeren op 31 oktober en 1 november. Loop vanuit de parkeerplaats via de Bushalte Groningen P3, Herningweg in westelijke richting naar de verkeerslichten. Steek bij de verkeerslichten de Europaweg over. U komt nu op de Boumaboulevard. Na 250 meter (voorbij het Alfa College) ligt aan de linkerkant het stadion, de Kinepolis Euroborg en Noorderpoort Euroborg. Loop over het plein naar de trappen. Bovenaan de trappen vindt U de ingang van Kinepolis.

 

NAAR NOORDERPOORT EUROBORG:

(In Noorderpoort staan de vergaderingen op woensdag 31 oktober, het netwerkdiner op 31 oktober en de lunch van de Conferentie op 1 november op het programma).

Vanuit Station Europapark:

Neem de uitgang aan de oostzijde en loop de Boumaboulevard op. Na 200 meter (over de brug) ligt aan de rechterkant het stadion, de Kinepolis Euroborg en Noorderpoort Euroborg. Loop over het plein naar de trappen. Bovenaan de trappen kunt U links- of rechtsom om het stadion lopen. Na ongeveer 200-250 meter vindt U de ingang van het Grand Café en Restaurant van Noorderpoort Euroborg.

Vanuit Bushalte Groningen P3 aan de Herningweg:

Loop vanuit de halte in westelijke richting naar de verkeerslichten. Steek bij de verkeerslichten de Europaweg over. U komt nu op de Boumaboulevard. Na 100 meter ligt aan de linkerkant de Jumbo Foodmarket, de fanshop van FC Groningen, het stadion en Noorderpoort Euroborg. Loop de hellende weg tussen Jumbo en Fanshop FC Groningen naar boven en ga linksaf. U loopt nu over de omloop. Na ongeveer 100 meter (na Ingang 2 van het Stadion) vindt U de ingang van het Grand Café en Restaurant van Noorderpoort Euroborg.

Met eigen vervoer:

Stel de navigatie in op de Bornholmstraat 31, 9723 AW Groningen. Hier bevindt zich Noorderpoort Automotive & Logistiek. Op de parkeerplaats van de school kunt U gratis parkeren op 31 oktober en 1 november. Loop vanuit de parkeerplaats via de Bushalte Groningen P3, Herningweg in westelijke richting naar de verkeerslichten. Steek bij de verkeerslichten de Europaweg over. U komt nu op de Boumaboulevard. Na 100 meter ligt aan de linkerkant de Jumbo Foodmarket, de fanshop van FC Groningen, het stadion en Noorderpoort Euroborg. Loop de hellende weg tussen Jumbo en Fanshop FC Groningen naar boven en ga linksaf. U loopt nu over de omloop. Na ongeveer 100 meter (na Ingang 2 van het Stadion) vindt U de ingang van het Grand Café en Restaurant van Noorderpoort Euroborg.